Les obres de l’AVE a Sants viatgen a Galiza

> Un documental recull els problemes que l’AVE està generant al nostre barri, per ajudar a que la situació no es repeteixi en altres llocs.

> El documental "O AVE, de Barcelona a Galiza" s’estrena el proper divendres 24 d’octubre a Can Vies, a les 21h., i tot seguit viatjarà a Galiza per tal d’ajudar als moviments veïnals d’allà a afrontar el problema.

Divendres es presentarà a Sants un nou documental sobre l’AVE i les afectacions que està comportant per als veïns de Sants i altres municipis del Barcelonès i el Baix Llobregat. Es tracta d’un film autoproduït per un grup de veïnes, que recull els testimonis de diverses persones afectades per les obres i de representants veïnals.

L’estrena del documental es farà divendres a les nou del vespre en una projecció oberta a la Capella del CSA Can Vies (C/Jocs Florals 42). Després de la projecció hi haurà una petita festa els beneficis de la qual serviran per pagar la duplicació i enviament dels DVD’s que viatjaran a Galiza.