Conclusions de la VII Assemblea Nacional de la CAL

 Arran de la VII Assemblea Nacional de la CAL celebrada els proppassats 14 i 15 de gener Barcelona i en el marc de l’ inici del desè aniversari de la CAL, enguany es durà el terme el desplegament del pla estratègic triennal (2005-2007) tot aprofundint en 3 grans aspectes per tal de consolidar la feina feta i posar-hi bases fortes per a les noves propostes i projectes d’enguany. Així doncs, els 3 eixos són: creixement i reforçament de la implantació territorial i dinamització de nuclis mitjançant la implementació de noves eines i mecanismes de treball durant tot l’any; reforçament i millora d’ aquelles activitats i campanyes anuals: la Diada de Sant Jordi, el Culturaviva i el Correllengua, i alhora, endegament de nous projectes i campanyes que donin resposta a la situació política del moment.

Per començar, la CAL engegarà una campanya de posicionament davant dels estatuts (els ja presentats al Principat i al País Valencià i el que es presentarà aviat a Ses Illes) el 3 de març, que es desenvoluparà arreu del territori i que tindrà el seu gran acte central a Barcelona el 8 d’abril. Finalment, el tercer eix és la consolidació de la política comunicativa, tant interna (entre socis i col·laboradors i la CAL-Nacional) com externa i que comportarà l’estrena d’una nou portal web de la CAL, on s’hi podrà trobar tota la informació necessària sobre activitats, actes i campanyes desenvolupades per l’associació.

 

També, l’ Assemblea ha permès l’elecció d’un nou Secretariat, que és l’ òrgan polític i de decisió de la CAL Nacional, amb un 70% de persones noves.

 

A més a més, cal anunciar l’ obertura oficial del nou local-botiga de la CAL, on s’hi pot trobar material de tot tipus (samarretes, llibres, CDs, …) i on s’hi té previst celebrar exposicions, tallers, cursos, …, ja siguin organitzats per la CAL o bé per alguna altra entitat o col·lectiu que ho sol·liciti.