Moviments al voltant de la Torre Malaia

El passat 15 d’octubre el grup de veïns i veïnes que s’oposen a la construcció de l’anomenada “Torre Malaia” (l’edifici d’onze plantes de Sant Antoni) s’han constituir legalment com a associació.

L’entitat ha interposat una demanda contenciós administrativa i pròximament posarà el cas en mans de la fiscalia perquè investigui si les irregularitats que envolten l’esmentada construcció constitueixen un delicte.

Per altra banda, el passat 25 d’octubre es van entrar a la seu del Districte 50 cartes adreçades a l’alcalde, en les que se li demana que anul·li la llicència d’obres a l’empresa SAPIC HABITAT; S.L, (la que està construint el polèmic edifici) i que obri una investigació per aclarir si hi ha hagut alguna actuació deslleial per part de funcionaris municipals.

Les cartes han estat signades per una 50 de veïns i ja en tenen preparades vint més, que entregaran pròximament. La primera entrega va tenir lloc el 21 d’agost i encara no han rebut cap resposta d’en Jordi Hereu. ja en tenen preparades vint més, per a fer una a una tercera entrega.

Podeu trobar més informació sobre el cas a la web: Torre Malaia No!