Al Barcelona Meeting Point no l’alteren ni les esquerdes de l’AVE ni els autobusos de Rodalies

> Segons un tècnic d’ADIF, les esquerdes de Tinent Flomesta i Antoni Campany són perquè “el terra es mou com un flam”.
> La celebració de la fira immobiliària Barcelona Meeting Point farà traslladar l’estació provisional d’autobusos..

Les esquerdes ràpidament tapades, que no arreglades, per ADIF afecten a tota una illa de cases de Tinent Flomesta i Antoni Campany. Els tècnics no han fet cap mena de comprovació de la situació de l’edifici i només s’han limitar a tapar-la.

Per un altre costat, com ja va anunciar Jordi Hereu, el saló Barcelona Meeting Point es celebrarà sense patir les molèsties dels autobusos de RENFE Rodalies i FGC. D’aquesta manera l’estació es traslladarà a l’Avinguda Rius i Taulets. Cal recordar que paral·lelament al saló es fan un seguit de protestes sota la campanya Aturem el Meeting Point.

Vídeos relacionats: O AVE de Barcelona a Galiza (Cast/Gal)
Sants, veuràs quin nyap!
[CatRàdio] Un periodista es cola a les obres de l’AVE
[TV3] Josep Cuní aten la trucada d’una mare d’un treballador de l’AVE