Èxit de participació al XXIX Cros Popular de Sants

El passat diumenge els carrers de Sants es varen omplir amb centenars de corredors de totes les edats. Del miler d’inscrits a la cursa de 10 km foren 843 els que van arribar a la meta, situada a la Rambla de Brasil. La gran participació d’aquest any i el fet que l’inscripció s’hagi hagut de tancar dies abans dels previst, ha fet als organitzadors plantejar-se la possibilitat d’augmentar, de cara a l’any vinent, el nombre de places. Les curses dels petits, de 600 metres per als corredors fins als 6 anys i de 3km pels de 7 a 14 van aplegar més d’un centenar de corredors.

Els guanyadors de la cursa foren Iván Limia Boo, en categoria masculina, amb un temps de 32:33 i en categoria femenina Núria Garrigós Martín, amb un temps de 40:44. Aquest any el Cros va esdevenir un autentic espectacle, doncs tots els corredors feien la cursa amb la mateixa samarreta d’esport, personalitzada amb el número de pitrall de cadascú.

Un cop finalitzada la cursa els corredors varen poder gaudir d’una xocolatada i en un temps molt breu varen poder consultar els seus temps, gracies al nou sistema de control de temps per xip. Tots els resultats es poden trobar a la plana www.atletisme.cat i en breu podràn trobar totes les fotos de les arribades de la cursa gratuïtament a www.fotoinstant.com

El Club Camins Esportius de Sants, organitzador de la cursa, convocarà properament a tots els corredors a la presentació del video del Cros d’enguany, on també es farà entrega dels diferents premis per categoria.