Nou sabotatge a les immobiliaries del barri

Aquest matí han estat inutilitzats els panys de 22 immobiliaries del barri en senyal de protesta pel Barcelona Meeting Poing. L’acció, que no ha estat reivindicada, ha suposat que algunes de les immobiliaries no podéssin obrir les seves portes fins passat dos quarts de dotze.

El Barcelona Meeting Point es fa del 6 a l’11 de novembre a la Fira de Barcelona, i aplega a empresaris i constructors d’arreu del mòn. Diverses entitats han criticat durant les darreres setmanes -i en passades edicions- la falta d’escrúpols de les empreses que allà s’hi troben, i per això un any més s’ha iniciat una campanya en contra de la fira, per denunciar l’especulació urbanística i la destrucció del territori. Es pot trobar informació sobre la campanya "Aturem el Meeting Point" a la seva web.