La campanya “Boicot a Caprabo” arriba a Sants

El passat dissabte 17 de novembre un piquet mòbil organitzat pel sindicat CNT de Barcelona va recórrer els supermercats CAPRABO del carrer de Sants per informar als usuaris de l’establiment d’una campanya de boicot potenciada per la Federació Local de Sindicats de Barcelona i prevista per a la primera quinzena de desembre.

Segons l’octaveta que repartien els membres de CNT, aquesta mobilització és una crida a la solidaritat amb els companys de la "Secció Sindical de CNT Hospitalet, al Centre Logístic de CAPRABO, que es troben en lluita per unes millores en quant a seguretat e higiene, polítiques retributives i de conciliació de la vida familiar i laboral".

Més concretament, i segons un comunicat de la Federació Local de Sindicats de L´Hospitalet de Llobregat CNT del passat 17 de novembre, "aquestes mobilitzacions s’han iniciat per la negativa de l’empresa a solucionar una sèrie de temes que afecten a tota la plantilla", com ara el "compliment de les lleis per part de l’empresa sobre prevenció i riscs laborals", la "delimitació clara de les primes de rendiment", "la retribució dels 30 minuts de descans de cada jornada laboral" i "la clarificació i promoció real entre les diverses categories professionals".
Aquesta campanya que se inicià en clau local, ha anat estenent-se a altres localitats, com és el cas de Cornellà o Barcelona. Per més informació consulta la web http://cnt-caprabociencias.blogspot.com/