El segon aniversari del Terra d’Escudella combina jazz i paladar

"Aquest projecte ve de més lluny que dos anys" explicava Roger Sánchez a l’auditori, "venim del projecte de l’Arran que s’inicià ara fa 6". Tanmateix, 6 anys després, l’essència del primer roman en el segon, i el Terra d’Escudella no ha perdut el seu compromís cultural i polític Fins i tot,s’ha afegit un altre, tal com es llegeix al llibret del sopar, "el compromís gastronòmic". I mai millor dit. doncs els segon aniversari del Terra d’Escudella comptà amb un menú tan abundant com exquisit, farcit de productes de la cuina catalana tradicional. Per acompanyar el sopar, la banda de música Estramp jaç amenitzà l’espera entre plat i plat, i delectà les i els assistents amb un repertori de fusió jazz amb sons tradicionals que arrodoniren la vetllada. Des de barrisants.org i la burxa aprofitem aquestes línies per felicitar a tot l’equip del Terra d’Escudella per la seua tasca tant dins com fora de la cuina. Gràcies.