El CSA Can Vies dona suport als treballadors de Caprabo

> La secció sindical de la CNT crida al boicot a Caprabo.
> El CSA Can Vies emet un comunicat on es solidaritza amb els treballador de Caprabo.
Diferents accions solidàries han tingut lloc en el nostre barri. Diverses concentracions estan tenint lloc davant dels diferents supermercats Caprabo que hi ha Sants durant les dues primeres setmanes de desembre. Cal recordar que els treballadors es troben en lluita “per unes millores en quant a seguretat e higiene, polítiques retributives i de conciliació de la vida familiar i laboral”.

Podeu llegir el comunicat emès per Can Vies a l’enllaç Detalls.

Comunicat de suport als treballadors i treballadores de CNT de Caprabo

El CSA Can Vies dóna suport als treballadors i treballadores en lluita del centre logístic de Caprabo de l’Hospitalet de Llobregat i crida a secundar el boicot cap aquests supermercats durant la primera quinzena de Desembre.

Ens volem afegir a les protestes que fan els i les treballadores de Caprabo sobre la precarització de les seves condicions de treball. Ens afegim també a les reivindicacions de la CNT denunciant l’incompliment per part de la empresa de les normes bàsiques de prevenció i seguretat en el treball, la falta de claredat en l’atribució de les primes de rendiment i la promoció real dels i les treballadores i finalment la no retribució dels 30 minuts de descans de cada jornada laboral.

Recolzem la campanya que s’estan portant a terme dins del marc d’aquest conflicte i instem a què el boicot dins del barri de sants sigui total. Per altra banda denunciem de forma enèrgica l’actitud prepotent i agressiva del responsable del Caprabo del carrer de Sants que en diverses ocasions ha increpat als veïns i veïnes que s’han van sumat a les protestes dels i les treballadores.

Des del CSA Can Vies instem als i les veïnes del barri a la participació activa en les mobilitzacions contra la precarietat laboral que pateixen els i les treballadores de Caprabo i a protestar activament per l’incompliment de les seves pròpies normatives.

Explotadors fora del barri!!!
Solidaritat amb els i les treballadores en lluita!!!
Boicot a Caprabo del 1 al 15 de Desembre!!!

12 Desembre 2007
CSA Can Vies