Audiència pública reivindicativa

Ahir un grup de veïns i veïnes, de l’Assemblea de Barri de Sants, de la Plataforma pel Soterrament de les Vies i Contra el pla de l’Estació, de Torre Malaia No!, entre d’altres van assistir a l’Audiència Pública a la Seu del Districte de Sants i van voler demostrar la manca de participació que reflexen els representants polítics en aquest acte. Així, davant de les habituals respostes emeses per la regidora del districte Imma Moraleda tals com “això es respondrà per carta”, “aquest no és l’espai per parlar d’això”, o el “ja ens ho estudiarem” o fins i tot el “ja ens ho tornarem a estudiar” i d’altres per l’estil aquest veïns i veïnes varen aixecar rètols on apareixien les paraules “Apa!” “Participació?” i “Mentida!”. La regidora va accelerar les respostes desviant la majoria a la resposta per correu.