Imma Moraleida: “aquest any només et mereixes carbó”.

> Ha aparegut a la xarxa una campanya per denunciar la situació del barri.

Un correu electrònic està circulant entre veïns i veïnes del barri on després d’explicar diferents penúries que viu el barri diu, referint-se a la regidora Imma Moraleda: “creiem que aquest any només et mereixes carbó”.

Les penúries citades són tals com les obres de l’AVE, els caos que aquestes suposen, el calaix de les vies, la macroestació, la desaparició del CSA Can Vies, de la Torre Malaia, de l’obra del carrer Almeria 9, la manca d’espais per a joves, etc. Per llegir-ne el text complert consulteu l’enllaç Detalls.


A l’atenció d’Imma Moraleda:

Estimada regidora del nostre Districte:

-Estem farts d’aguantar unes obres de l’AVE que duren 24 hores cada dia i que superen els nivells de soroll permesos.

-Estem farts dels accidents que posen en perill la vida dels treballadors (dels quals ja n’han mort 15) i dels ciutadans (amb fuites de gas, esvorancs, tremolors i esquerdes).

-Estem farts d’unes obres que només afavoriran a unes elits, amb una estació que doblarà el seu volum amb franquicies (perjudicant al comerç local).

-Estem farts del caos ferroviari que els politics han generat amb els seus plans.

-Estem farts d’un calaix de formigó que l’únic que farà serà perpetuar la separació del barri i la dificultat de comunicació dels ciutadans de Sants i La Bordeta.

-Estem farts de la creixent especulació amb el terreny públic, amb edificis de 11 plantes com el conegut amb el nom de “la La Torre Malaia” o de les irregularitats amb finques com la del Carrer Almeria 9.

-Estem farts dels intents per enderrocar el CSA Can Vies, (lloc on molts santsencs realitzen tot tipus d’activitats: tallers de teatre, ioga, assaig de grups…)

-Estem farts d’estar a la cua d’equipaments per a joves sent un dels districtes més poblats de Barcelona. Tenint en compte que s’hi inclou La Casa del Mig (actualment dedicada a oficines, al punt multimedia i a BTV-Sants)

-Estem farts de les oïdes sordes del Districte, que fins i tot ha arribat a desactivar el correu de contacte.

I creiem que aquest any només et mereixes carbó.

Si tu també estàs fart pots distribuir aquest mail entre totes les persones que coneguis del teu barri, enviant una copia adjunta a info@xarxapsc.org i a info@socialistes.org, per tal que ens escoltin ben fort.