Els Reis Mags han portat carbó per a l’Imma Moraleda

> “Melcior, Gaspar i Baltasar” han deixat carbó a la porta de la seu del districte de Sants-Montjuïc

Sembla que els Reis Mags d’Orient no estan contents amb com s’ha portat la regidora aquest any, tot i que no sabem si ja havia succeït altres anys, però aquest cop han deixat el seu carbó davant de la porta. Així ho han pogut comprovar tots els veïns i veïnes del barri que avui han passat pel davant del districte i ho afirmen en un comunicat que ha circulat per la xarxa i que podeu llegir a l’enllaç Detalls i es veu en el vídeo que podeu veure a BS*TV: Carbó per la Imma.

Sembla aquesta acció respon a la petició que moltes santsenques i santsencs han fet en la seva llista als reis. Sembla ser que ahir durant el recorregut de la cavalcada reial algunes persones també varen demanar carbó per a TMB, però no sabem si també els n’han donat. El que si que tenim clar és que a la Regidoria n’han deixat.


Imma Moraleda, regidora de Sants Montjuïc, has sigut dolenta

Estimada Imma: Hem rebut la teva carta, com cada any. I hem vist que ens demanaves un bon grapat de coses: Un Ibertren nou d’Alta Velocitat (amb tots els seus complements, inclòs el calaix de formigó),una estació nova plena de noves botiguetes i amb un hotel més gran, la caixa de playmobils turistes i executius, una torre donze plantes per a les teves barbies, unes marionetes Guardia Urbanes…

També hem llegit que volies que ens emportessim totes les joguines que no t’agradaven, tots els playmobils que se t’han fet vells, les teves nines “Xoxones” (que dius que no enganxen amb les teves noves demandes), així com el Centre Social del 1997 i tots els ninos compromesos que l’acompanyen.

Doncs bé apreciada Imma, el nostre patge, en Gregori, ens ha informat que, un any més, no has sigut gaire bona amb els teus veïns. Has fet molt de soroll cada dia i cada nit, molestant a tothom quan jugaves amb els teus camions i grues i has omplert les seves cases de pols. També ens ha dit que no t’agrada res escoltar a ningú i que et poses els dits a les orelles quan algu vol dir-te alguna cosa.

Per això hem decidit que un any més no mereixes més que carbó.

Atentament: Melcior, Gaspar i Baltasar.