Presentació del Video del 29è Cros Popular de Sants

El passat 12 de gener el Club Camins Esportius de Sants va presentar el video oficial del 29è Cros Popular de Sants al teatre de la Parròquia dels Dolors. Amb una assistència d’uns 200 participants l’acte va aconseguir omplir la sala. 

Els assistents, a banda de veure el video del Cros, també van poder presenciar l’entrega de trofeus als guanyadors i guanyadores per categories. Tot plegat va finalitzar amb una rifa de productes per la pràctica de l’atletisme i amb un piscolabis.

Els organitzadors del Cros, van anunciar alguna de les novetats de la cursa de cara a l’any vinent, moment en que s’arribarà a l’edició número XXX. La més destacada segurament serà l’aparició de la plana web del Cros, on els participants podràn trobar fotografies i videos de l’història de la cursa, així com els anuncis oficials del Club.

Properament podreu trobar el video sencer de la cursa a la secció TV Barrisants.