Ple a l’acte de suport al CSA Can Vies

> El passat dissabte dia 19 de gener va tenir lloc al Centre Social de Sants l’acte de suport al Centre Social Autogestionat Can Vies on col·lectius d’aquest Centre Social han explicat les seves activitats.

L’acte comença a dos quarts de vuit de la tarda davant d’una setantena de persones. També hi havia una exposició explicativa i material del CSA Can Vies. Primerament feren una petita cronologia del que ha estat aquest centre social.

Parlà després un membre de la Plataforma Veïnal de suport a Can Vies, que intenta fer visible també les desmesures urbanístiques que comporta l’AVE al seu pas per Sants. A aquesta plataforma s’hi han adherit més de 100 col·lectius d’arreu dels Paisos Catalans, han enviat més de 1000 faxos demanant que s’aturés la demanda contra el CSA Can Vies.

El proper dijous 24 de gener la Plataforma coordinarà l’acte que es farà davant de jutjats a partir de les 8:30 del matí fins que s’acabi el judici. Després arribà el torn a alguns dels col·lectius que utilitzen el CSA Can Vies, com "La Burxa" que porta 10 anys editant-se dins del CSA, la colla bastonera de Sants,el col·lectiu Negres Tempestes, la Guerrilla Trabolaka, el col·lectiu del local de música on assagen 6 grups, els dos Col·lectius de Teatre i el JAG (Joves per l’Alliberament Gai). Aquests explicaren què feien a Can Vies indicant tots que era el seu espai de reunió i assaig i que Can Vies els oferia una manera diferent de treballar i aprendre els uns dels altres, col·laborar i autogestionar-se, deixant de banda factors econòmics que en d’altres espais són essencials. L’acte acabà amb un pica pica per a tothom.