Més de 400 persones participen a l’acte de suport a Can Vies davant de l’Audiència Provincia

> Aquest matí s’ha celebrat el judici per la demanda interposada per TMB contra el CSA Can Vies.

El judici contra el CSA Can Vies s’ha celebrat aquest matí a l’Audiència Provincial de Barcelona. En front dels jutjats, més de 400 persones han donat suport als acusats -membres de diverses entitats veïnals.

Diversos grups de música, entitats, i personalitats públiques han mostrat el seu suport al centre social realitzant parlaments, llegint comunicats, o fent actuacions durant tot el matí. L’acte ha comptat amb una important presència de mitjans de comunicació, inusitada en un judici d’aquestes característiques.

Algunes de les actuacions solidaries amb Can Vies que s’han pogut veure han estat les de Feliu Ventura, Pirat’s Sound Sistema, Kill, Titot, Cesc Freixas, La Pupil·la, Tsunami, Rabia Positiva, Diables de Sant Andreu o els Bastoners de Sants entre moltes altres.