Els mòbils afavoreixen la sequera

> Al congrés dels mòbils no li afecta la sequera.

En motiu de la fira Mobile World (3GSM World Congress Barcelona 2008) les fonts de Montjuïc estaran en funcionament durant tota la setmana. L’ajuntament ha premés que Fira de Barcelona utilitzi les fonts de Montjuïc fora de l’horari establert. La pròpia pàgina de l’Ajuntament especifica que hi ha restriccions d’aigua establertes per la generalitat i que és per això que l’horari de les fonts s’ha escurçat una hora del seu horari habitual. Aquest és de 19 a 21h. els divendres i dissabtes tan sols. Segons hem pogut saber les fonts funcionaran durant tots els dies d’aquest congrés, és a dir quatre dies més dels que permetrien aquestes restriccions.

L’ajuntament justifica aquest certamen parlant dels grans “beneficis” que aquest suposa per a les butxaques de sempre. A l’Hotel Arenas s’ha arribat a pagar 3.334€ la nit per una habitació que normalment costa 152€ i a l’Eurostars Parc Vallès de Cerdanyola 590€/nit quan habitualment en cobren 50€.

A la fotografia feta el dimarts 12 de febrer a les 21:08h, tot i la seva mala qualitat, es pot apreciar com darrera el recinte tancat de la Fira es pot veure la Font Màgica en funcionament.