RENFE deixa de vendre bitllets normals per afavorir l’AVE

> BarriSants.org ha pogut comprovar en primera persona que RENFE ha deixat de vendre bitllets normals per anar a Madrid.

Des que sembla que hi ha una data fixa per l'inauguració de l'AVE RENFE i les diferents administracions han intensificat la campanya publicitaria d'aquest mitjà de transport. D'aquesta manera, es busca que l'èxit inicial del projecte eclipsi -en la mesura del possible- el fracàs constructiu de la infraestructura. La proximitat de les eleccions també ha influït en aquesta campanya, on ningú ha fet menció als anys d'obres que encara queden pendents a llocs com a Sants.

L'estratègia per aconseguir un gran nombre de bitllets venuts no acaba aqui. Aquest matí BarriSants.org ha pogut comprovar que RENFE ha esborrat de la plana web de l'empresa la informació dels trens convencionals que porten a Madrid, que fan el mateix recorregut però a meitat de preu i en només una hora mes.

Per confirmar la informació hem trucat al servei de reserves de bitllets de RENFE, al 902 24 02 02, i ens hem fet passar per una persona que volia comprar uns bitllets de tren convencional per anar a Madrid del 10 al 12 de març. Hem pogut comprovar que han deixat de vendre bitllets normals, i que a més no informen als clients que els estan venent un bitllet d'AVE a un preu superior.

Podeu descarregar-vos la trucada en format mp3 fent clic aquí, o escoltar-la directament des de BarriSants.org.

 > Última hora;

Segons últimes notícies que han arribat a la nostra redacció, a partir de dimecres vinent deixaran de funcionar tots els serveis de tren que connecten amb Madrid a excepció de l'AVE. Aquesta mesura, apart d'incrementar considerablement el preu del trajecte, servirà per intentar justificar aquesta infraestructura donat l'elevat nombre d'usuaris forçats que tindrà des d'un inici.