Augmenten les convocatòries de protesta per l’arribada de l’AVE

> El 20 de febrer l’AVE es trobarà amb una rebuda no gaire acollidora.

> Diferents entitats han convocat actes de rebuig a la situació que està vivint la ciutat arran de l’arribada de l’AVE.

Davant la imminent arribada i inauguració de l’AVE des de la Plataforma pel Soterrament de les Vies i contra el Pla de l’Estació de Sants entenen que això no comportarà la fi de les molèsties pel veïnat (sorolls, pols, carrers tancats, incomunicació, etc). Cal dir que la previsió actual per la finalització de les obres del calaix de formigó d’Antoni Campmany i de l’Estació arriba a l’any 2012, sense comptar amb els previsibles endarreriments. Això sumat a totes les incomoditats que han hagut de patir els usuaris de rodalies degut a la mala planificació d’aquestes obres, comporta que alguna gent no vulgui oblidar tots aquests maldecaps i fer sentir el seu pesar per aquests fets el mateix dia 20 de febrer.

D’aquesta manera, existeixen dues convocatòries. La primera, és la que la CGT ha convocat una concentració a les 8,30 en el vestíbul de l’Estació de Sants, a la arribada del primer AVE sota el lema és "Menys aves i més regionals".

Per un altre costat, a les 19:30 a la Plaça de Sants es trobarà una concentració amb el lema "L’AVE arribarà, Barcelona és un nyap!".

Més informació a: Barcelona és un nyap.