Carme Chacón anuncia la construcció del museu de l’Urbanisme a Can Batlló


Incendi que va afectar Can Batlló en 1990
> La nau és de l’Ajuntament però el Ministeri d’Habitatge pagarà el projecte.

La nau és d’uns 7.000 metres quadrats i forma part de l’antiga fàbrica tèxtil de Can Batlló (Sants- Montjuïc) construïda el 1880. Aquesta és una de les naus que estaven destinades a equipaments, i com ja va passar amb la nau central que anirà destinada a la Conselleria de Medi Ambient, aquesta anirà destinada a usos que no afavoreixen a les veïnes del barri de la Bordeta, tot i la mancança d’Equipaments que aquest barri pateix. D’aquesta manera, el repartiment del pastís de Can Batlló no afavoreix a qui més ho necessita i que veu com es perd una nova oportunitat de construir allò que el barri realment desitja.