Jutjat un inspector de la Policia Nacional espanyola per robar 6.200 euros als detinguts de Sants

Avui ha començat el judici contra un agent de la Policia Nacional acusat de robar més de 6.200 euros de la comissaria de Sants. El policia ha admès les acusacions, tot i que ha declarat que no tenia intenció d'apropiar-se d'aquesta important suma.

El policia, l'Inspector Revilla, era l'encarregat d'ingressar als jutjats els diners que es confiscaven als detinguts, i durant dos anys va apropiar-se de més de 6.200 euros. Per aquests crims la fiscalia demana dos anys i mig de presó, sota l'acusació de malversació de fons públics.

Segons l'inspector, els robatoris els va dur a terme ja que la seva dona l'havia fet fora de casa i ell necessitava els diners. Per tal de restar-li importància a l'assumpte, el Policia Nacional ha declarat que "a la vida tots cometem tonteries: no puc donar una altra explicació".