CCOO escanya els solidaris amb SEAT

Ahir al matí, activistes de la campanya Païsoshttp://barcelona.indymedia.org/usermedia/image/9/DSCF2598.JPG Catalans Insubmisos van dur a terme una acció de desobediència davant els sindicats de CCOO i UGT a Via Laietana de Barcelona.

Un membre de la campanya es va encadenar a la porta principal de CCOO impedint-ne així l’entrada i la sortida. Uns segons abans altres membres de la campanya havien entrat a l’edifici i havien llançat monedes (per acusar-los de pesseters) i octavetes de solidaritat amb els 660 acomiadats de SEAT.

Mentrestant, altres membres de la campanya juntament amb acomiadats de SEAT tallavenla Via Laietana amb una pancarta que deia: “ CCOO i UGT ens encadenen a les deslocalitzacions i als acomiadaments. Manifestació Barcelona 25 de Març a les 17h a Pl. Universitat”, van desplegar banderoles i van repartir octavetes amb el comunicat que us adjuntem.

El tall de trànsit va durar una mitja hora, i després el gran grup es va concentrar davant la porta principal per donar suport al membre que encara estava encadenat; escortats per un cordó policial dels Mossos d’Esquadra.

De sobte, i producte de la ràbia i la vergonya de sentir-se assenyalats per la seva actitud i els seus actes (cosa que no podien rebatre ni negar) dirigents sindicals de CCOO intentaren obrir la porta des de dins. Els solidaris concentrats van internvenir per evitar que les estrabades provoquessin mals majors a la persona encadenada pel coll.

A partir d’aquí l’ambient es va anar tensant fins al punt que els Mossos van tallar la cadena, moment en que els afiliats de CCOO van sortir amb actitud xulesca per intentar foragitar els activistes de PPCC insubmisos.

http://barcelona.indymedia.org/usermedia/image/13/large/DSCF2607.JPG Els joves, lluny d’espantar-se, van mantenir-se ferms al mateix lloc per seguir denunciant amb veu ben alta i forta que aquest és un sindicat que elabora llistes negres, ven treballadores i pacta deslocalitzacions i acomiadaments.

L’acció es va donar per acabada després de dues hores, enmig d’un gran aplaudiment dels venuts i els esquirols.

El membre de la campanya Països Catalans Insubmissos es va fer un reconeixement mèdic on se li van observar lesions lleus a la regió cervical. En les properes hores aquesta persona interposarà una denúncia contra els membres de CCOO adjuntant l’informe mèdic i una gravació dels fets ocorreguts.

Desobediència!

PPCC Insubmisos
www.desobediencia.tk