Manifestació simultània a tota la ciutat contra la mentida de la participació ciutadana

Diverses plataformes veïnals es faran notar a tota la ciutat per denunciar la hipocresia institucional.


A Sants, convocats per l’Assemblea de Barri i la Plataforma pel Soterrament de les Vies i Contra el Pla de l’ Estació, els veïns es trobaran dimecres a les vuit a Plaça de Sants per denunciar el procès de mentides i manipulació que ha acompanyat la construcció del ja conegut com a “calaix de la vergonya”, que cobrira l’actual traçat de les vies del tren al seu pas pel barri. Aquest macroprojecte urbanístic suposa, entre d’altres coses, el cobriment de les vies amb un caixò de 14 metres d’alt, la reforma de l’estació de Sants amb la creació d’un gran centre comercial, i la desaparició del carrer Viriat i els seus veïns i comerços.

Els veïns expliquen que l’Ajuntament “està fent una intensa campanya mediàtica per vendre el projecte als veïns”, mentre que s’ha tancat en banda a les contrapropostes fetes des de la Plataforma o el Centre Social de Sants.

La cita, recordem, és dimecres a les vuit del vespre a Plaça de Sants.

Més informació a la web de la Plataforma;  NoAlCalaix.Org .