‘This is England’ al Casal Independentista

El passat 29 de març l’Assemblea de Joves de Sants (CAJEI) va organitzar la projecció de la  pel·lícula ‘This is England’, de Shane Meadows. La resposta va ser massiva i el Casal es va quedar petit per encabir la cinquantena de persones que hi van acudir. Fins i tot algunes persones van haver de marxar o es van mirar la pel·lícula des de fora.  

La pel·lícula fa referència a un moment històric en què el liberalisme de Margaret Tatcher va provocar una situació econòmica que va comportat una pèrdua de valors identitaris col·lectius. I la intenció de l’Assemblea de Joves de Sants (AJS) era analitzar la influència del liberalisme en aquesta pèrdua d’identitat  i la recerca i construcció de fenòmens nous. A més pretenien treballar conjuntament amb els caus del barri per tal de debatre sobre el que els sociòlegs es neguen a anomenar tribus urbanes.

L’AJS vora molt positivament  i continuarà realitzant passis de pel·lícules per a continuar generant  debat i fent  formació pel jovent del barri.