Les entitats esportives de Magòria s’associen

Les 6 entitats usufructuaries de les instal·lacions de Magòria  s’han constituït en associació per defensar els seus interessos davant les administracions. Tal i com comenta a LA BURXA Jordi Suñé, president de la Societat Esportiva Mercat Nou Magòria, entre els seus objectius destaca  “la voluntat d’assegurar-se que seran reallotjades en bones condicions i el poder participar en la definició del nou projecte, del que fins al moment no hi ha res en ferm, més enllà d’una reserva de sòl de 11.150 m2”.  El canvi d’emplaçament està previst per a la temporada que ve i no se sap per quant temps serà. Els clubs es traslladaran al carrer de l’Energia, a la Marina, en un antic camp de la Seat que s‘ha de reformar, amb una inversió de 900.000 euros.

Construcció del nou CAP

L’acord pel trasllat dels clubs desbloqueja la construcció d’un CAP de la zona, encallada des de fa anys. El nou equipament que s’ha d’instal·lar on hi ha i una part del camp de futbol, comptarà amb una àrea de pediatria, 55 consultes, 10 sales de medicina i 10 més d’infermeria, i prestarà el servei d’odontologia per a nens.