Demà divendres, Pau Riba al Casinet

> Aquest és el primer espectacle de Divendres Faràndula a Sants.

Divendres Faràndula a Sants és un projecte de l’Assemblea de Barri de Sants, espai de confluència dels moviments socials del barri, que desitja oferir al públic en general una programació dedicada a la música i les arts escèniques amb la finalitat de fomentar, promocionar i dinamitzar la cultura en un ambient càlid i relaxat.

Pau Riba, amb el seu espectacle Poetada, inaugura el proper 23 de maig el cicle Divendres Faràndula a Sants. Desprès actuaran El Sobrino del Diablo (6 de juny) i el grup de jazz Jazztà (27 de juny).

Els espectacles s’oferiran al Centre Cívic Casinet d’Hostafrancs que, amb les conegudes Cotxeres de Sants, són espais que van ser recuperats com a equipaments culturals dels barris de Sants, Hostafrancs i La Bordeta, desprès de llargues campanyes reivindicatives.