Aquest diumenge els col·lectius de Sants es troben a les Cotxeres

> La trobada té el nom de “Revolucionant el(s) barri(s)”.

Aquest diumenge 25 de maig del 2008, es farà una trobada sota el nom de “Revolucionant el(s) barri(s)”. En motiu del desè aniversari de l’ABS -espai de trobada i iniciatives dels moviments socials santsencs-, es celebra aquesta jornada de mostra i intercanvi de la xarxa de col•lectius que treballem la transformació social des de realitats de base i a nivell local. Es pretén donar la oportunitat perquè els col•lectius del barri mostrin la feina quotidiana, amb paradetes o exposicions. Fer un mercat d’intercanvi, on ja sabem que no només s’intercanvien coses sinó que sobretot es traça relació social. Dinar plegats, i que els beneficis d’aquest àpat col•lectiu sigui la trobada informal -i els beneficis econòmics els destinem a projectes comuns. Impulsar activitats a l’aire lliure, per a recuperar un espai públic que alguns cada dia el volen més petit. I presentar algunes iniciatives, que pretenen recollir uns anyets de trajectòria dels moviments socials de Sants, per a fer-ne balanç i propulsar-los més enllà.

Veure imatges de l’esdeveniment: Fotos Revolucionant el(s) barri(s)