L’especulació immobiliària esquitxa el Magòria

El projecte de Can Batlló presentat per l’Ajuntament el pasat mes de març, podem dir que recull la majoria d’aspiracions del moviment veïnal, excepte una: el manteniment del camp petit de futbol de Magòria. Ubicat al costat del camp del Sants, aquest espai ha donat servei a milers de nens de La Bordeta i de tot Sants. Generacions d’esportistes n’han sortit i ha estat un espai de lleure que, a falta d’altres, han ocupat els menuts. Encara hauria donat més servei si hagués tingut uns vestidors decents (els jugadors havien de fer torns per no canviar-se al carrer).  Ara, amb un operació immobiliària que belluga milions d’Euros,  no és de rebut que sacrifiquem, justament, una d’aquelles coses que donen més caliu al barri.  Ens cal mantenir el camp, disposar de vestidors com cal, aconseguir un segon camp, i fer-los, pel cap baix d’herba artificial tots dos.

 

Comissió de Veïns de La Bordeta