Comença la Universitat Lliure d’Estiu

> Neix aquest espai amb la pretensió de “crear uns espais on el coneixement escapi de paràmetres com el pensament únic, l’adoctrinament, l’homogeneïtzació i el mercantilisme que dominen aquest món globalitzat en el que vivim” com afirma l’organització.

La Universitat Lliure d’Estiu és un projecte educatiu que neix amb la pretensió de crear espais on el coneixement escapi d’aquests paràmetres. Tallers pràctics i xerrades conformen la primera edició d’aquest espai que té com a valors educatius l’horitzontalitat i l’autogestió. Els espais on es faran aquests nodes (paraula utilitzada com a sinònim d’activitat) estan repartits entre els barris de Sants i Poble Nou de Barcelona, comprenent des de centres socials okupats, ateneus i locals d’AAVV.

Per a més informació: Universitat Lliure d’Estiu.