En Franki obté el tercer grau penitenciari

Després de passar va passar 44 dies a la presó de Can Brians per ultratge a la bandera, el passat 10 de juny  en Frances Argesmí, “Franki” va obtenir el tercer grau penitenciari.  Des d’aquest dia, pot sortir al carrer, però ha de dormir de dilluns a dijous a la presó Model de Barcelona.

Tal i com assenyala  l’advocada que porta el cas, el tercer grau és un règim de llibertat parcial i vigilada, tot i que, podria permetre una llibertat més complerta, una decisió que depèn de la voluntat política de la Secretaria General d’Institucions Penitenciaries. Així doncs, mentrestant, continua  la lluita per la seva absolució i contra els delictes d’opinió.

En sortir al carrer, en “Franki” ha agraït públicament la lluita de totes les persones i col.lectius que han fet possible aquest alliberament parcial i ha participant en nombrosos actes, entre ells, una xerrada a Can Vies sobre el seu cas.

Cal destacar també que el passat 18 de juny, dos sabadellencs van ser jutjats per una acció en què es demanava l’alliberament d’en Franki. Els joves es van penjar d’un pont de la capital vallesana i el fiscal demana un any de presó per a cadascú.