Engegada la setmana del llibre anarquista

>Amb aquesta Mostra del Llibre Anarquista, es pretén donar a conèixer i fer més extensiva la crítica a la nostra societat antropocèntrica, patriarcal, capitalista i tècnica que ens condemna a sobreviure, i fer igualment extensives i contagioses les ganes de bastir-ne una altra de possible -que no utòpica-, sense Estat ni diners, poder viure i desplegar el que més hi ha d’humà en nosaltres.

Mitjançant les presentacions de llibres i dels debats, de les taules de llibres i de menjars, a través de l’activitat poètica, es dona curs durant aquesta setmana a la paraula i la comunitat. Diferents espais de Sants serviran per donar lloc a aquesta mostra que arriba ja a la seva quarta edició, la segona al nostre barri.

Per a veure’n les activitats: IV setmana del Llibre anarquista