Neix la companyia teatral Sense Cua

Son molts els que en alguna ocasió s’han iniciat en el món del teatre amateur a Catalunya fent obres com els Pastorets. Però intentar fer un pas més ja no resulta tant habitual. Amb aquests mateixos inicis, un grup d’actrius que paricipaven a les representacions de la Parròquia dels Dolors, van decidir muntar la seva propia companyia. I per representar clarament que volien fer aquest pas i deixar de ser només “angels o dimonis”, van decidir anomenar-la “Sense cua”.

El projecte es va iniciar ara fa un any i mig quan les dites actrius van buscar la forma per poder representar noves obres. Degut als alts preus de les escoles de teatre i pels problemes d’horaris que presentaven certs tallers van creure que la millor manera per poder interpretar les seves obres era autogestionar-se.

Després d’incoporar un director artistic es van centrar en la seva primera obra, Mascles, una adaptació de l’obra Homes de T de Teatre que inclou escenes de creació propia.

Sense Cua va debutar amb gran éxit de públic a la Mostra de Teatre Jove de Badalona i desde llavors no s’han aturat. Així el grup arribarà al barri on actuaràn per primer cop al carrer. L’obra tindrà lloc el 25 d’agost en plenes festes de Sants, com a part dels actes del carrer Finlandia.

Es pot contactar amb Sense Cua a través del correu;

sensecua@gmail.com