Can Batlló va endavant

http://www.bcn.es/urbanisme/pim/p10/imatges/catala/3/g3600a.jpg

El passat 20 de març van començar a tancar-se acords sobre el futur del polígon industrial de Can Batlló a La Bordeta, malgrat un darrer intent de l’Ajuntament, fet amb poca convicció, cal dir-ho, d’incrementar l’edificabilitat del projecte en 11.000 m2 de sòl!. http://barrisants.org/wp-content/uploads/2006/03/www.bcn.es_urbanisme_pim_p10_imatges_catala_3_g3600a.jpgEls veïns, en assemblea amb més de 200 assistents a Sant Medir van discutir sobre la proposta de l’Ajuntament i  van afegir un seguit de peticions al plantejament inicial: manteniment del camp de futbol “petit” i ampliació en un segon, amb gespa artificial i vestidors adequats; concreció en un protocol específic de la proposta de col·laboració amb el barri de la Conselleria de Medi Ambient; reserva d’un 80% dels nous pisos de protecció per veïns del barri, aquí va parlar-se de fer tres nivells d’accés: barri de La Bordeta, Districte de Sants – Montjuïc i resta, amb percentatges concrets per cada sector; també es va indicar que els veïns s’autoorganitzaran per sectors per tal de veure com els afecta el projecte a cada lloc en concret i es va anunciar la creació, d’entrada, de comissions pel carrer Corral i carrer Parcerisas.

Aquestes propostes, presentades a l’Ajuntament van ser entomades sense posar-hi més objeccions que la cabuda dels camps de futbol petits, sobre el que els tècnics es van comprometre a estudiar. Sembla que, si es salven les diferències amb els industrials, el projecte entrarà en una via rodada. Després només caldrà que l’Ajuntament respecti els acords, i que nosaltres ho vigilem.

Roser Benavent