Comença la Festa Major Alternativa amb un gran èxit de públic

Foto Plaça OscaAhir dilluns va començar la 14a edició de la Festa Major Alternativa de Sants. Més de 2.500 persones  van gaudir del concert dels sabadellencs Rauxa.

El concert va començar a quarts d'onze, després del tradicional sopar de carmanyola al carrer Premià, el pregó i la traca. El pregó va teatralitzar la manca d'un espai digne per fer-hi els actes de la Festa Major Alternativa. Mentre els organitzadors lamentaven que l'ajuntament permeti que l'Espanya Industrial "mori d'avorriment", l'Espanya Industrial plorava la falta de vida al seu interior. "L'Ajuntament hi fa uns concerts molt avorrits, i els vostres m'agraden molt més" clamava l'actriu.

 

El concert va superar les previsions de públic de l'organització, que ja havia anticipat que l'espai es quedaria petit. Malgrat això, la gent es va encabir com va poder a la plaça per gaudir del concert , que va acabar sense més incidents.