La Festa Major Atlernativa de Sants acaba amb un concert a la Plaça de Sants

> Ahir dissabte va acabar la Festa Major Alternativa de Sants amb un concert a la Plaça de Sants.

Després del cercavila “Mani-Festa-Acció”, l’Assemblea de Barri de Sants va muntar un concert que serà recordat pels santsencs com el dia que els moviments socials van vèncer al Districte.

En acabar el recorregut festiu de la cercavila, amb l’ajud dels diables de Sants i diversos grups de percussió, els organitzadors de la FMA 08 van disposar un escenari a la Plaça de Sants, on es va realitzar el concert de cloenda de la Festa Major.

A la 1’30h, la organització va donar per acabat l’acte, havent recollit la totalitat de la plaça a la 1’38.minuts. El comandament de la Guàrdia Urbana va comprovar astorat que a les 2h, plaç otorgat per buidar la plaça, només efectius de neteja de l’Ajuntament romanien a l’espai. La neteja i posterior posada en funcionament del transit ha transcorregut sense cap tipus d’incident.

La organització ha valorat com un gran èxit la nit de dissabte, que “ha ajudat a visibilitzar que l’espai de la Plaça d’Osca se’ns ha quedat petit, i que l’any que bé caldrà que ens donin l’Espanya Industrial”. “Volem donar les gràcies a tota la gent que ha vingut i a la gent que ha fet possible la nit d’avui” clamava un portaveu de l’organització, mentre feia una crida a gaudir dels actes que restaven de la Festa Major.