Iniciativa popular per recuperar la memoria d’Esteve Fortuny

Ara fa vinti-cinc anys moria prematurament el músic i compositor Esteve Fortuny, afectat d’una hemorràgia cerebral en ple concert a Cardedeu.  Conegut per ser el guitarrista i compositor d’un dels grups més reconeguts de la música catalana, l’Electrica Dharma, Esteve va ser un dels pioners del rock català, portant-lo a un alt nivell i aconseguint que la seva música fos apreciada internacionalment.

Tanmateix en els darrers vint-i-cinc anys poques han sigut les iniciatives que s’han produït per rememorar la seva figura i la seva tasca, i en qualsevol cas sempre s’han portat a terme de forma popular i per aquells més propers, sense cap intervenció institucional.

Aquest oblit és justament el que vol denunciar “L’iniciativa popular per a la Memòria d’Esteve Fortuny” que recentment ha començat a fer difussió de la seva campanya de sensibilització cap a mitjans de comunicació, entitats i institucions catalanes; i que entre d’altres coses ja ha començat a recollir signatures reclamant un carrer amb el nom del músic. Desde la campanya s’ha mostrat un especial interés en que el carrer escollit sigui el carrer Sagunt, on hi va residir el músic.