El Cros Popular de Sants arriba a la seva XXX edició

Enguany el Cros popular de Sants arriba a la seva edició número trenta, i desde el Club Camins Esportius de Sants, els organitzadors de l’event, ho volen celebrar amb tots els veins i corredors que els han acompanyat.

La cursa de deu quilòmetres tindrà lloc el dia 2 de novembre a les 10h i es veurà completada, com ja és habitual, per les curses de les categories inferiors, la de 0 a 6 anys, que farà un petit recorregut per la Rambla Brasil, a partir de les 9’45; i la de 3 quilòmetres (de 7 a 14 anys) que es correrà de forma paral•lela a la cursa gran començant a les 10h. 

A banda aquest any el Club Camins Esportius de Sants ha preparat tota una serie de novetats. Per començar ha creat la web oficial del Cros, on es podran seguir les noticies que la cursa generi, així com fotos i videos de les diverses edicions. http://www.crospopulardesants.cat

Aquest any també es presenta una nova cursa que és pionera a Catalunya, la primera cursa adaptada a gent amb discapacitat psíquiques, que ha estat possible gràcies a l’iniciativa de l’ACELL, la Federació Catalana d’Esports per a Disminuits Psìquics. http://www.federacioacell.org/

Qui es vulgui inscriure ho podrà fer del 13 al 31 de Novembre per internet a la plana web www.atletisme.cat o personalment a les Cotxeres de Sants. El preu serà de 7 euros per a la cursa gran i de 2 euros per a la cursa de 3km. L’inscripció serà limitada a 1300 corredors.

El propi dia de la cursa els assistents podran gaudir de la participació de colles de cultura popular del barri i els corredors podran degustar una xocolatada final per tal de recuperar forces.