Presentació de La Rumba de Sants

El dijous dia 30 d’octubre, La Plataforma pel soterrament de les vies i contra el pla de l’estació, vam fer la presentació al barri del CD la “Rumba de Sants”. El acte que es va presentar a la biblioteca el Vapor Vell va tenir una assistència de unes 50 persones. Després de tots aquests anys organitzat diferents tipus d’accions per fer conèixer les nostres reivindicacions, la gent de la plataforma buscàvem una manera simpàtica i que no fos el discurs feixuc i difícil de digerir en que de vegades es converteixen els missatges crítics amb les polítiques de fets consumats de les administracions. Amb la Rumba de Sants hem intentat resumir el missatge que volem fer arribar al veïnat, i a tothom que la vulgui escoltar, de una manera fresca i divertida. Aquest ha estat un treball col·lectiu, una mostra de fins on pot arribar la col·laboració entre veïns i entitats del barri. Per nosaltres ha estat un plaer . I ara només us queda disfrutar d’aquest CD, això sí, …… a ritme de RUMBaaaaaaa……….