El Servei d’Urgències de Numància continua en perill

>Segueix l’amenaça sobre el Servei d’Urgències d’Atenció Continuada de l’ambulatori de Numància.

Desprès de fer fora a la plantilla habitual del centre i dispersar-la per tota Barcelona, van haver de fer marxa enredera als plans de reducció primer, i posterior tancament definitiu del centre, degut a l’alarma i les protestes dels veïns i usuaris.

Segons informen tant els treballadors com els propis responsables del Servei d’Urgències de Barcelona ciutat, aquest any la història es repeteix, i precisament en la pitjor època.

Amb l’entrada en funcionament del Pla Integral d’Urgències de Catalunya (PIUC), un pla ideat per evitar els col·lapses deguts a situacions com les epidèmies de grip, podem observar com mentre la resta de centres i serveis d’urgències de Catalunya es reforcen, al districte de Sants-Montjuïc, es retallen aquests serveis.

Així doncs, està prevista la supressió del serveis d’urgències d’Atenció Continuada al centre de Numància a partir de les 12 de la nit, pas previ aquest, al futur tancament definitiu el proper 31 de Març si res ni ningú ho impedeix.”