Dia Internacional de l’Escriptor Empresonat

El darrer 15 de novembre, a iniciativa del PEN CLUB, es va commemorar el Dia Internacional de l’Escriptor/a Empresonada. La jornada, que va servir per reconeixer a totes aquelles autores i autors que pateixen presó, exili i repressió política pels seus escrits va contar enguany al barri amb la participació de La Ciutat Invisible. 
 
Desde la llibreria santsenca s’ha reflectit aquest genere destacant algunes obres significatives a l’aparador, que abarquen des de poetes i contistes exiliats com Mario Benedetti o Pere Calders, activistes empresonats com l’irlandés Bobby Sands, Lluís Maria Xirinacs, el llibertari Xavier Cañada, intel•lectuals militants com l’alemanya Ingrid Strobl, l’afroamericana Angela Davis o l’estremidor relat del pres Xosé Tarrio.