Rock canalla, pop delicat, cumbia, batucada… al Casinet

> Demà divendres 12 de desembre, el Casinet ballarà al ritme del grup Fufü-ai i de Chamito.

Demà divendres 12 de desembre, de mans de Divendres Faràndula a Sants, el Casinet d’Hostafrancs s’omplirà de ritme i mestissatge amb Barcelone Babylon, projecte cultural que es desenvolupa en petites sales de concerts, com a punt de trobada pels amants de la música en directe.

El grup Fufü-ai, ha anat creixent arran dels contactes dels seus antics grups (Annouk pertanyia a Color Humano i Tomasín va col·laborar amb Dusminguet i La Kinky Beat). Amb cançons, cantades en francès i en castellà, van del rock més enèrgic de “Suelta la melena” fins a la música country de “Kasba color”, la samba de “Samba k-bron” o el pop íntim de “Voix parallèles”. Totes tenen en comú que són música ballable només continguda per la veu amb accent francès d’Annouk.

Chamito és una banda fundada al 2004 per Esteban Reyes (Chamito). Tenen enregistrat un primer lp “Despierta” gravat amb Fernando Redondo (conegut músic a l´escena mestissa de Barcelona) y Dj Merey (qui va treballar a la gravació del disc Estación Esperanza de Manu Chao).