Moments difícils per a Vallespir 25

> Els veïns i veïnes del carrer Vallespir 25 estan passant uns moments molt difícils, en els que necessiten el suport i solidaritat de tot el barri de Sants: veïns i entitats.

Aquests veïns, gent gran i llogaters de rendes baixes, han pagat tots els seus lloguers durant tota la seva vida mentre que la propietat no ha complert mai amb la seva obligació de mantenir l’edifici en condicions. La propietat els ha iniciat una demanda per declarar l’edifici en runa econòmica, cosa que significaria l’expulsió d’aquests veïns de casa seva sense cap mena de contrapartida, podent-se trobar al carrer d’un dia per un altre. Per tot això, el Col·lectiu de Suport i Solidaritat amb Vallespir 25 ha convocat a una reunió el proper dimarts 16 de desembre de 2008 a les 20 hores al Centre Social de Sants (c/ Olzinelles, 30) amb la finalitat d’organitzar una cercavila (prevista pel 21 de desembre al migdia) de sensibilització sobre el “mòbbing immobiliari” i, específicament, sobre el cas de Vallespir 25.