Torna el Pau Sense Treva

El Pau Sense Treva, el festival infantil de Sants, torna un Nadal més a les Cotxeres. Desde fa vint-i-dos anys entitats molt diverses dels nostres barris organitzen aquest esdeveniment, que ofereix activitats i entreteniments de tota mena als més petits, amb l’intenció de promoure les comunicacions intergeneracionals, la solidaritat, l’amistat i la pau.

 

Els assistents a Cotxeres, com ja és habitual, han pogut trobar tallers de ràdio, de diables, manualitats, pel•lícules, jocs de taula, videojocs i tallers de maquillatge entre molts d’altres d’altres. Tots ells organitzats per entitats del barri de forma voluntaria. A la vegada, i de forma simultanea a les activitats el propi festival també ha esdevingut un espai per a la una recollida de joguines solidaria.

Enguany, dintre del mateix festival, també s’han realitzat diversos actes al Casinet, entre els quals s’han desenvolupat alguns espectacles de teatre infantils i contacontes tals com “Ambulants”, “Solista” i “Contes del Cel”. També, i fins al dia 11 de gener, es podrà veure una exposició organitzada pel grup juvenil del Col•lectiu d’Artistes de Sants.