Les Cotxeres desbordades en solidaritat amb el David de “La Fornal”

> La tarda d’ahir diumenge 11, les Cotxeres de Sants, va acollir un acte que ha aplegat prop de 500 persones per presentar el manifest signat per 75 entitats que exigeixen la llibertat de David Sànchez. En el mateix acte, un grup d’ex-insubmisos, amb el suport de Lluis Llach i Arcadi Oliveres entre d’altres, ha fet públic un altre manifest de suport.

L’acte que contar amb les actuacions de Quico Pi de la Serra, Cesck Freixes, Adolf Ahosta i Esther Formosa. L’Auditori de les Cotxeres de Sants va estar ple de gom a gom a aquest diumenge passat a la tarda per reivindicar la llibertat del vilafranquí David Sànchez, detingut el passat 6 de gener de matinada i que està sota el risc de ser empresonat el proper divendres pel sol fet de tenir antecedents per “insubmissió”.

En un marató político-cultural, cantautors, membres del moviment antimilitarista, i entitats del barri de Sants i d’arreu han presentat un manifest o­n s’exigeix la seva llibertat. El manifest ja el subscriuen més de 75 entitats d’arreu del país.

Entre diferents intervencions, com les del cantautor Quico Pi de la Serra, Cesc Freixes, el duet conformat per Adolf Aosta i Ester Formosa o el poeta Carles Rebassa o la carta tramesa per Isabel-Clara Simo, els parlaments han denunciat la persecució política i han apel·lat al sentit comú davant “el disbarat i el ridicul” que es pretenguin emprar uns antecedents que avui no tenen avui cap validesa jurídica, per forçar l’empresonament d’en David.

També en el mateix acte, que ha deixat petita la sala d’actes obligant a instal·lar amplificadors a la carretera de Sants. s’ha presentat un manifest (que adjuntem) cosignat per insubmisos condemnats en ferm a la dècada dels 90. El manifest ‘Insubmisos pel David de la Fornal’ compta, a més, amb el suport d’en Lluís Llach, Arcadi Oliveres (president de Justícia i Pau) o Francesc Tubau (Aturem, la Guerra) i Gabriela Serra, com a membres del moviment pacifista català.

Fotos de l’acte: Acte de suport al David de La Fornal.

Trobareu tota la informació a: Aturem l’empresonament del David de La Fornal