Xazzar, al Casinet d’Hostafrancs

> La formació de música balcànica visita el Casinet aquest divendres.

Divendres Faràndula a Sants porta aquest divendres a Xazzar a el Casinet d’Hostafrancs. La formació que beu de la música balcànica de l’Europa de l’Est i que ens presenta una proposta sorprenent. El septet du als escenaris els ritmes endimoniats de la música zíngara barrejats amb jazz, rock i funk. Una atractiva fusió on el ball i la festa són alguns dels elements predominants. El món Xazzar comença el setembre de 2005 quan uns estudiants de música decideixen formar un grup per tocar temes originals inspirats en la música klezmer. La primera aparició de Xazzar fou a Vic durant el Mercat de Música Viva en 2005.

Xazzar ha actuat en diversos llocs: Folksegovia, Festival de la Sierra (Badajoz), Festival Etnohelmántica (Salamanca) y Círculo de Bellas Artes (Madrid), com a guanyadors dels Premis Injuve 2006 per la Creació Jove en la categoria folk.