Arriba el Febrer Llibertari a Sants

> Una nova edició arriba d’aquestes jornades que ja porten uns anys fent-se a Sants.

Un any més, diverses sensibilitats llibertàries del barri de Sants ens ajuntem per fer una trobada al voltant de la cultura llibertària. En aquesta podrem gaudir de tres exposicions diferents: la premsa clandestina als anys de dictadura (amb la presentació de Manel Aisa), déu anys de Contrainfos i una sobre moviments socials obrers. Es celebrarà el 14 Febrer el dia del amor lliure amb una activitat al carrer. També hi participaran amb els economistes de l’ICEA, un mercat d’intercanvi i la presentació de la Xarxa d’Intercanvi de Sants. A més, Rutes històriques pel barri, cinema cada diumenge amb pel·licules i documentals. També, i a pesar del fred, sortirem al carrer a posar paradetes amb distribuïdores, biblioteques i col·lectius del barri, i de Barcelona.