Sants Ona Lliure recollirà fons amb un concert i una Tómbola aquest dissabte

 

La nova ràdio del barri, Sants Ona Lliure, farà aquest dissabte a Can Vies un concert de blues i una tómbola per recaptar fons. El projecte que porta uns dos anys en funcionament està començant a caminar, de fet ja es poden escoltar programes a través dels podcasts penjats a la pàgina web. En aquest punt la nova ràdio dels moviments socials necessita una mica de l’aportació de tots i totes per acabar de pul·lir la infraestructura i començar a emtre a FM.

La tómbola s’ha pogut realitzar gràcies al material ( llibres, cd’s, samarretes) entregat desinteresadament per col·lectius del barri. La butlleta de dita rifa serà de 2 euros amb premi segur. Per una altra banda, el grup The Good Samaritans aniran oferint el seu repertori "blusero" des de les 21 fins a les 23, aquesta formació farà a la Capella de Can Vies la seva última actuació europea.

Des de BarriSants.org us convidem a assistir a l’acte, organitzat per aquest nou projecte comunicatiu germà del nostre portal. També us volem animar a participar a Sants Ona Lliure reforçant el projecte amb la vostra ajuda.