Les claus per entendre la crisi i alternatives per superar-la

> Aquest cap de setmana, tot un conjunt d’activitats pretenen ajudar-nos a entendre i superar la crisi

Està clar que aquesta crisi amaga un origen i finalitats no massa clares o que si més no, els mass media no acaben d’explicar. És per això que dins del marc del Febrer Llibertari es realitzen un seguit d’activitats que potser podran ajudar-nos a entendre aquesta crisi i a plantejar-nos alternatives per a superar-la. D’aquesta manera el dijous 5 de febrer a les 19:30 a l’Ateneu Llibertari de Sants podrem assistir a la presentació de la Xarxa d’Intercanvi de Sants, que portarà a terme aquest mateix diumenge 8 de febrer a partir de les 11h, i durant gairebé tot el dia, d’un Mercat d’Intercanvi a la plaça de la Farga, mentre al CSO La Farga es faran tallers d’autoaprenentatge molt diversos. Per un altre costat el divendres 6 de febrer, també podrem assistir a una xerrada sobre les claus de la crisi a l’Ateneu Llibertari de Sants realitzada pel col·lectiu Institut de Ciències Económiques i de l’Autogestió. A l’endemà dissabte 7 de febrer podreu participar de l’hort col·lectiu del CSA La Farga a partir de les 10h.

Per a més informació: Febrer Llibertari.