Nova trobada de bastoners a Sants dissabte a la “Jornada del Compte Enrere”

> Aquest dissabte la Colla Bastonera de Sants organitza la "Jornada del Compte Enrere" a la Plaça Màlaga (Bonet i Moixí).

L'acte central del Compte Enrere serà el cercavila que començarà a les 17'30 i que recorrerà els carrers del barri fins arribar a la Plaça d'Osca. Hi actuaran els Bastoners de l'Aleixar (colles Infantil i Sènior), la Colla Bastonera Picadits de Vilassar, la Colla Bastonera Quico Sabaté de Sant Celoni, la Colla Bastonera Cop de Garrot de Berga, la Colla Bastonera Pla de l'Aigua de Lleida, i i evidentment la Colla Bastonera de Sants.

Aquesta serà una de les activitats prèvies a la XXXIV Trobada Nacional de Ball de Bastons, que se celebrarà el proper 23 de maig a Barcelona.

El mateix dissabte s'estrenarà una exposició fotogràfica sobre el món bastoner al restaurant Terra d'Escudella del carrer Premià. L'Exposició recull les millors instantànies d'un concurs organitzat per la Coordinadora de Balls de Bastons de Catalunya.