El preu de l’habitatge continúa pels núvols a pesar de la Crisi

> Tot i la Crisi econòmica actual, el preu de l’habitatge continúa sense ser assequible per a la població mitja.

Tot i l’aturada de moltes d’obres que s’han vist al barri com és el cas dels hebitatges d’alt standing de l’Hamsa o de la zona comercial de Les Arenes deguts a la Crisi actual, els preus de l’habitatge es mantenen pels núvols. En l’actualitat es calcula que el preu mig del districte de Sants-Montjuïc es troba al voltant dels 3.690 euros el metre quadrat. Tot i que caldria retrocedir fins al segon quart del 2005 per a poder veure un valor similar cal recordar que aquest preu doble el que tenia un pis ara fa uns deu anys, sent el preu mig en 1996 d’unes 215.088 pessetes (1.292,70 euros), o les 196.923 pessetes (1.183,53 euros) del 1992.