La Colla Bastonera de Sants no para

http://barcelona.indymedia.org/usermedia/image/3/1_028.jpg

http://barcelona.indymedia.org/usermedia/image/13/16_10.jpgEl passat diumenge la Colla Bastonera de Sants va sortir per primera vegada de Barcelona per fer una actuació. Va ser a Montornès del Vallès amb motiu del dia de Sant Jordi, on van oferir el seu repertori conjuntament amb els bastoners d’aquesta localitat vallesana, que existeix des de fa un any.

D’ençà la primera actuació de la Colla Bastonera santsenca a principis d’any en els actes de celebració del quinzè aniversari del Casal Independentista de Sants a les Cotxeres, els bastoners no han parat de fer actuacions durant aquest temps per diferents barris de la ciutat comtal. Des de la memorable ballada a Sants coincint amb la calçotada del Casal Independentista sota un intens aiguat, els bastoners han participat en trobades tan importants com la VII Diada bastonera de la Vila de Gràcia el passat 1 d’abril.

El proper cap de setmana, i coincidint amb la celebració de la Festa Major Alternativa de Lleida, els bastoners de Sants actuaran a la capital de la Terra Ferma. http://barcelona.indymedia.org/usermedia/image/3/1_028.jpgEl divendres següent, 12 de maig, coincidint amb l’inici de les festes d’aniversari del CSA Can Vies, participaran en el Cercaquintos bastoner que recorrerà els carrers més emblemàtics del barri a ritme de tabals.

Si esteu interessats en participar a la Colla Bastonera de Sants, recordeu que cada diumenge es reuneixen a les 8 del vespre a la Capella del CSA Can Vies.

Podeu consultar més informació de les colles bastoneres d’arreu dels Països Catalans a la pàgina web de Bastonarium.